Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Grafisk produktion

Jag har bred erfarenhet inom grafisk produktion och hjälper er gärna med era behov.

Vare sig det handlar om visitkort eller en produktkatalog, en annons eller en rollup – målet med en professionell layout är att skapa rätt intryck och förmedla rätt budskap till dina kunder. Jag tar fram snygga och intresseväckande trycksaker som presenterar dina produkter eller tjänster på bästa sätt.

Från idé till tryckfärdigt original. Jag designar och formger alla typer av trycksaker, såsom broschyrer, produktkataloger, posters, annonser, vepor, foldrar m.m.

Vill du ha hjälp med grafisk produktion? Välkommen att kontakta mig för mer information eller ett prisförslag.

Hur går det till?

Jag utgår från dina underlag i form av text- och bildmaterial samt eventuella önskemål. Vid behov hjälper jag till med text och bilder. Därefter tar jag fram förslag som presenteras för dig i pdf-format. Du kan återkomma med feedback och vi gör ändringar vid behov. Tryckfärdiga original levereras till dig eller direkt till tryckeri.

Enkla uppdateringar

Jag behåller dina filer efter varje utfört uppdrag. Det är enkelt för dig att be mig göra uppdateringar på en produkt som vi har tagit fram tidigare.

Personlig service

Alla uppdrag är lika viktiga för mig – stora som små. Jag lyssnar på era önskemål och ser till att skapa en produkt som optimalt motsvarar dina behov.

Ett urval av referenser

Brandbok till Grit Academy Yrkeshögskolan i Malmö

Trycksaker

Följ mig gärna på Instagram.

Meny