Om Yonna Film & Design

Hej! Vad roligt att du hittade hit och vill läsa mer om mig. Jag som står bakom Yonna Film & Design heter Yonna Kannesten.

Jag har över 17 års erfarenhet som grafiker och har tidigare arbetat på inrednings- och tillverkningsföretag samt på Food & Friends Reklambyrå och F&B Factory i Stockholm. Sommaren 2015 startade jag eget och började erbjuda mina tjänster på frilansbasis, vilket ger mig en kreativ flexibilitet och möjligheten att arbeta med många spännande kunder och projekt.

Från min tidigare erfarenhet har jag fått en god känsla för formgivning och kompetensen att röra mig fritt i olika medier, digitalt och analogt, fotografering och film. Mina kunder är såväl startups, som behöver en ny varumärkesdesign och hemsida, som etablerade företag, som vill synas bättre och behöver snygg och professionell content till sociala medier och hemsidan.

Jag hjälper företag med fotografering och skapar reklamfilmer samt produkt- och företagspresentationer. Jag tar hand om hela processen, från idé och inspelning till klippning av den färdiga filmen.

Jag genomför själv de flesta uppdragen. I vissa fall och vid behov samarbetar jag med webbutvecklare, programmerare och copywriters som är till hands i större projekt.

Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller behöver hjälp med marknadsföring.

Följ mig gärna på Instagram.

Meny